Досега необјавени фотографии од Јелена Крсмановиќ! Вака Јелена сакала да…

Ова се досега необјавени фотографии од убиената Јелена Крсмановиќ Марјановиќ. Таа позирала за новогодишните празници и на тој начина сакала на свои

Пронајдете не на следниве мрежи: