Дотерана од „глава до пети“- Анастасија Ражнатовиќ подготвена за „провод“!

Loading...

Ќерката на фолк дивата Цеца Ражнатовиќ, Анастасија, објавила на Фејсбук нова профил фотографија на која ја покажала нејзината вечерна комбинација за излегување.Анастасија секојдневно ги користи своите профили на друштвените мрежи и баш како и сите тинејџери таа најмногу сака да ги поставува своите фотографии во најразлични комбинации на облека.
Пред излегување во град оваа сабота ја објавила на Фејсбук оваа профил фотографија на која го покажува својот стајлинг, кој е од марката “Chanel”.

Секако, во коментарите се наоѓале низа коментари за тоа колку е таа убава и колку личи на својата мајка, но исто така се разврзала и расправа околу вредните работи кои ги носела.Анастасија секојдневно ги користи своите профили на друштвените мрежи и баш како и сите тинејџери таа најмногу сака да ги поставува своите фотограф

loading...
Loading...