Дознајте како е да имате Galaxy Note 3!

Loading...

Samsung навистина се труди да го популаризира овој phablet (комбинација од телефон и таблет), преку посебна Android апликација за да искусите како би било кога би го имале уредот…Дали станува збор за маркетиншка кампања? Апсолутно.
Но, преку користењето на видеа и туторијали, навистина ќе дознаете што ви нуди Galaxy Note 3. Освен тоа, апликацијата ќе ви ги прикаже сите функционалности на Samsung Galaxy Gear паметниот часовник.
Апликацијата е наречена “The Galaxy Note 3 Experience” и ќе ви прикаже опции како Multi Windows, новиот Air Command и многу повеќе.
Повеќе на GSM.MKДали станува збор за маркетиншка кампања? Апсолутно.
Но, преку користењето на видеа и туторијали, навистина ќе дознаете што ви нуди Galaxy

loading...
Loading...