Драгана се сели во Турција!

Драгана Спасовска се сели во Турција!Нашата популарна манекенка Драгана Спасовска се сели во Турција. Имено, Драгана веќе подолг период има работни ангажмани во Бугарија.
Засега е познато дека позната модна агенција од Турција и понудиле договор за соработка на Драгана.
Според информациите станува збор за одлична понуда.
Повеќе детали и информации очекувајте набрзо откако ќе стапиме во контакт со Драгана Спасовска. 
На следниот ЛИНК уживајте во прекрасната галерија на Драга. Нашата популарна манекенка Драгана Спасовска се сели во Турција. Имено, Драгана веќе подолг период има работни ангажмани во Бугарија.
Засег

Пронајдете не на следниве мрежи: