Драма и Тамара Тодевска, комбинација на страст и стилска доминација

Loading...

Македонската дива Тамара Тодевска е заштитно лице на најновата колекција на Македонскиот моден бренд Драма. Колекцијата е одзив на еден дизајнер, л

loading...
Loading...