Драма: Мајка и дете тонеле со автомобил

Loading...

Семејство доживеало вистинска драма на едно пристаниште во Хрватска, кога автомобилот со мајката и малото дете почнал да тоне со голема брзина. Додека на пристаништето чекале да се качат на траект, таткото излегол од автомобилот, а автомобилот  продолжил да се движи и мајката и детето завршиле во вода.
Неколку лица веднаш скокнале  и се обидувале да ги скршат прозорците.
Па, успеале прво да го извлечат детето  а потоа и мајката.
Целото семејство било во шок, а таткото заработил и казна од 300 куни.Семејство доживеало вистинска драма на едно пристаниште во Хрватска, кога автомобилот со мајката и малото дете почнал

loading...