Драма во авион: Пилотот доживеал срцев удар!

Loading...

Храбрата стујардеса Линда Алвејс од САД го спасила пилотот кој доживеал срцев удар на височина од 10.000 метри.Стујардесата им го спасила животот на пилотот и патниците, барајќи помош преку разглас. Таа ги прашала патниците дали некој од нив е лекар или медицинско лице.
Имено, таа ги прашала и дали некој од нив има искуство со возење авион. И покрај тоа што настанала општа паника во авионот, копилотот успешно слетал, пишува Дејли мејл, а пилотот веднаш бил префрлен во болница.
 Стујардесата им го спасила животот на пилотот и патниците, барајќи помош преку разглас. Таа ги прашала патниците дали некој од нив е лекар или меди

loading...
Loading...