ДРАМА во животот на позната актерка: Во иста недела го погребала братот и родила ќерка!

Loading...

Ева Мендес проговорила за големата трагедија која  се случила  во нејзиното семејство само  неколку дена откако  актерката на свет ја донела втората ќерка.Имено, сопругата на Рајан Гослинг, открила дека во  иста недела кога  е погребан нејзиниот брат Карлос, се родила  нејзината втора ќерка Аманда.
„Загубата на мојот брат уште повеќе го зближи  семејството. Навистина сум среќна што  ги имам, среќна сум кога ќе видам дека сите заедно си помагаме еден на друг“, рекла актерката, чиј брат Карлос Мендез ја изгубил битката со ракот во април оваа година. А само  неколку дена потоа, актерката ја родила ќерката Аманда.

„Истата  недела кога беше погребот на мојот брат, го родив бебето. Тоа  беше навистина тешко, бидејќи во исто  време бев и  среќна и  тажна“, рекла актерката.Имено, сопругата на Рајан Гослинг, открила дека во  иста недела кога  е погребан нејзиниот брат Карлос, се родила  нејзината втора ќ

loading...