Држвниот архив на Република Македонија ќе ја промовира едицијата „Црните страници на УДБА и во Битола

Држвниот архив на Република Македонија ќе ја промовира едицијата „Црните страници на УДБА и во БитолаНа 11.11.2016 (петок) со почеток од 14 часот во НУ Народен театар – Битола, Држвниот архив на Република Македонија ќе ја промовира едицијата „Црните страници на УДБА“.
Едицијата досега е промовирана во Музеј на македонската борба во Скопје, Струмица, Велес и Штип.На 11.11.2016 (петок) со почеток од 14 часот во НУ Народен театар – Битола, Држвниот архив на Република Македонија ќе ја промовира едицијата &bdquo

Пронајдете не на следниве мрежи: