Dumbstruck: Новата хит апликација по Snapchat?

Loading...

Замислете го следното – праќате урнебесно смешна порака на вашите пријатели, но не сте до нив за да ја видите нивната реакција. Со апликацијата „Dumbstruck“, можете да ги гледате реакциите на вашите пријатели преку видео снимка. Кога вашиот пријател ќе ја прими пораката, се снима видео од 6 секунди со неговата реакција и потоа истото е пратено до вас.

Апликацијата за ова бара дозвола од вашиот пријател, па доколку ја добие, забавата може да започне. 
Повеќе на GSMСо апликацијата „Dumbstruck“, можете да ги гледате реакциите на вашите пријатели преку видео снимка. Кога вашиот пријател ќе ја прими п

loading...
Loading...