Двегодишнина од смртта на Steve Jobs

Loading...

На 5-ти октомври 2011-та година, Steve Jobs почина во својот дом во Palo Alto, California. Тоа значи дека денес е двегодишнината од смртта на еден од најголемите технолошки визионери на денешницата…Сеуште нема информации за тоа што планира Apple во чест на својот шеф, иако Tim Cook веќе испратил внатрешно писмо до сите вработени на компанијата:
„Утре е двегодишнината од смртта на Steve. Се надевам дека сите ќе одвоите момент и ќе помислите какво значење имаше тој за нас и остатокот од светот. Steve беше еден неверојатен човек и го остави светот како подобро место. Јас лично често мислам на него и наоѓам огромна поддршка од нашето пријателство, како и неговата визија и лидерство. 
Повеќе на GSM.MKСеуште нема информации за тоа што планира Apple во чест на својот шеф, иако Tim Cook веќе испратил внатрешно писмо до сите вработени на компанијата

loading...
Loading...