Е не се живее само од пеење, убаво си знаат македонските пејачи!

Loading...

Диплома….незнаеш кога ќе ти затреба!Естрадата се фрли на студирање. Од неодамна со новата диплома по италијански јазик и книжевност се пофали Елена Ристеска.
Во саботата пак, во Универзална сала, на македонскиот рапер Марко Маринковиќ – Слаткаристика, свечено му беше доделена дипломата за Меѓународен Маркетинг и Менаџмент од Универзитетот за Туризам и Менаџмент во Скопје.
Тој дипломирањето го прослави со најблиските, меѓу кои и неговата долгогодишна љубов, бившата Мис Македонија, Сања Николиќ, славењето се одвиваше во еден од скопските ресторани.Естрадата се фрли на студирање. Од неодамна со новата диплома по италијански јазик и книжевност се пофали Елена Ристеска.
Во саботата пак,

loading...
Loading...