Е ова е одмор: Додека другите носат лежалки и крпи на плажа, овој тип си донесе КРЕВЕТ

Loading...

Почна туристичката сезона а со  тоа и  летните лудории. Теливизиите, весниците и порталите веќе се полни  со  фотографии 

loading...