Е ОВА Е ПАПУЧАР: Погледнете што успеа да го натера девојката ова момче

Loading...

Дали на својата девојка би и допуштиле вакво нешто? Ebi Вartlet (20) го натерала својот дечко Leon Konolija (24) на летувањето кое ќе оди без неа, да носи маица со понижувачка порака.„Ја сакам својата девојка Еби, и мразам девојки од Ибица, и затоа стојте подалеку од мене“, пишува на маицата. Нејзиниот потег предизвика бројни коментари меѓу кои и предупредувања дека маичката би можела да предизвика спротивен ефект и да стане предизвик за другите девојки да направат се за да го освојат.
 Парот кој има пет годишна ќеркичка живее во Њукасл, задоволен е поради вниманието на јавноста.
– Кога влегов во работилницата им објаснив што сакам, можам да се заколнам дека сите мислеа дека сум психопат, – вели Еби.

Таа им објаснила дека на момчето му кажала што ќе направи, но додава дека тој сигурно не се надевал дека нејзината замисла ќе стане реалност 

 

– Тој ја виде забавната страна на мојата идеја бидејќи навистина станува збор за шега. Се смееше на тоа и на крајот позираше со неа. Рече дека ќе ја носи маицата на Ибица бидејќи стана познат со неа, но јас мислам дека ќе има спротивен ефект и дека ќе ги привлече девојките – вели Еби.
Таа додава дека не е посесивна и дека верува во своето момче, кој како што вели, никогаш не ја изневерил.
Нејзиниот дечко кажува дека најпрво помислил: „Веројатно не е сериозна…“
– И двајцата знаеме дека е шега, Еби е единствена девојка за мене, и таа тоа го знае, истакнува Леон.„Ја сакам својата девојка Еби, и мразам девојки од Ибица, и затоа стојте подалеку од мене“, пишува на маицата. Нејзиниот потег предизви

loading...
Loading...