Е ова уште не сте го виделе: Слон на дрво!

Големиот слон толку бил гладен што се качил на дрво!Слоновите важат за животни кои не се качуваат по дрва. Но овој го покажа спротивното и докажа дека ништо не е невозможно.
Настанот се случил во Замбија. 
 Слоновите важат за животни кои не се качуваат по дрва. Но овој го покажа спротивното и докажа дека ништо не е невозможно.
Настанот се случи

Пронајдете не на следниве мрежи: