Еден од нај посакуваните ергени – Дејан Лилиќ се жени!

Loading...

Дејан Лилиќ, реши да стави крај на ергенскиот живот.Познатиот македонски актер и директор на МНТ, Дејан Лилиќ, реши да стави крај на ергенскиот живот. Триесет и осум годишниот актер успешно криел неколку месеци дека ја побарал раката на својата девојка Љубица.
По три и пол годишна врска, уште на почетокот на летото, на денот на нејзиниот роденден, Лилиќ ја побарал Љубица за сопруга со едно не толку класично прашање: „Сакаш ли да ти бидам маж?“
Љубица  со која живеат заедно веќе подолго време, одговорила „Да“, пишува Република, од каде се обиделе да извлечат од Лилиќ повеќе информации. Но, тој само ја потврдил информација, без да ги открие плановите за свадба.
Сега, како што вели, сакаат да уживаат во нивната интима, во оваа преубава фаза.
Нека им е со среќа!
Извор: Република.мкПознатиот македонски актер и директор на МНТ, Дејан Лилиќ, реши да стави крај на ергенскиот живот. Триесет и осум годи

loading...
Loading...