Еден во прегратките, а друг во мислите!

Loading...

Тој е прекрасен и искрено го сакаш, но тој колега комшија…од кој те лазат морници секогаш кога ќе помине покрај тебе, ти ги „киднапира “ мислите.Можеби тоа е само една “пролазна авантура ” во твојата фантазија , но постои можност дека си навистина заљубена во друг маж! Како знаеш што од овие две е вистина?
Кога ќе се разбудиш наутро, мислиш на него , а ноќе заспиваш со истите мисли. Впрочем, признаваш дека често се сеќаваш на него во текот на денот , дури и кога треба да се посветиш на други работи. Е, тоа се нарекува љубов.
Си добила унапредување на работа, си купила фантастични чевли, го положи испитот – не е важно за каква  добра вест станува збор, важно сакаш веднаш да ја споделиш со него.
Ако му праќаш пораки почесто отколку на партнерот , треба да застанеш малку,и  да ги преиспиташ своите чувства …
Ја користиш секоја можност да го видиш”човекот од твоите  мисли” , дури и ако е тоа по  цена помалку да ги гледаш сите други луѓе во својот  живот , поради кој  понекогаш и ладнокрвно  го поништуваш договорот да се видиш со своите пријатели.

 
Размислуваш како се однесува и што тој сака да прави и потајно посакуваш твокотт партнер да биде како него. Ова се однесува на сите аспекти, од погледите на принципите до погледот на животот.
Како клинка , се подготвуваш, облекуваш и пресоблекуваш со часови ако знаеш дека ќе се сретнеш со него. И кога конечно ќе одлучиш што да носиш, развиваш сценарио во својата глава – за што ќе зборувате и каков впечаток ќе оставиш врз него.
Не е важно дали се работи за деловни проблеми, животни ставови, или нешто друго, но јасно ти е дека тој одлично разбира што сакаш да кажеш и чувствуваш ментална и емоционална врска со него.
Ако имаш потреба со него да поделиш некои интимни моменти и мисли отколку тоа да го направиш со партнерот , јасно е дека ова не е само добар пријателство.
Еден од знаковите дека ја  преминувате границата  е, секако, разговор  за партнерот.  Без разлика на тоа какви проблеми имате во бракот, врската, третото лице не треба да ги знае.
Ако само еднаш си размислила  за тоа како се бакнува , дали е нежен или проклето страстен, тогаш си ја преминала границата и си извршила емоционална измама.Можеби тоа е само една “пролазна авантура ” во твојата фантазија , но постои можност дека си навистина заљубена во друг маж! Како знаеш што од овие

loading...
Loading...