Единаесет годишно девојче се заљубило во педофилот кој ја силувал!

Италијанец кој бил осуден за педофилија бидејќи силувал 11-годишно девојче, нема да биде казнет бидејќи жртвата се заљубила во него.Италијанец кој бил осуден за педофилија бидејќи силувал 11-годишно девојче, нема да биде казнет бидејќи жртвата се заљубила во него.
Според податоците на светските медиуми, девојчето кое било силувано пред 5 години се заљубило во монструмот и на суд изјавило дека го сака и дека сака да биде со него.
Италијанските медиуми информираат дека педофилот бил социјален работник од градот  Катанзара на југот на земјата, а девојчето му било доделено нему на социјална грижа.Италијанец кој бил осуден за педофилија бидејќи силувал 11-годишно девојче, нема да биде казнет бидејќи жртвата се заљубила во него.
Според

Пронајдете не на следниве мрежи: