Единствен тест во кој е најдобро да не го знаете решението: Доколку погодите што не е во ред со оваа маса, имаме многу лоши вести за вас

Loading...

Загатките обично  се резервирани за „тепање  време“, но  целта на оваа е да утврди  колкав работохолик сте.Само  вистинските вредни луѓе  кои  се убиваат  од работа можат  од прва да воочат   што не е во  ред со  фотографијата на оваа ретро работна маса.
Можеби нема многу заеднички точки со  вашата работна маса, со  оглед  на ретро телефонот наместо компјутер, но можете ли да утврдите што  ви  паѓа во очи на оваа фотографија?
Доколку  се откажувате, погледнете  на следната страна за што се работи:

Само  вистинските вредни луѓе  кои  се убиваат  од работа можат  од прва да воочат   што не е во  ред со&nb

loading...