Едита од „Министарке“ ПРИЗНА СЀ: Нема да се омажам затоа што…

Loading...

Едита Арадиновиќ важи за една од најатрактивните пејачки во регионот, а со женскиот бенд „Министарке“ постигна огромен успех.Убавата пејачка неодамна ја смени фризурата, па откри дали тоа значи дека раскинала со дечкото.
„Нема врска со тоа. Ништо посебно не се случи, освен што доаѓа Нова година па сакав некаква трансформација, да си бидам интересна сама на себе. Секако да си ја кренам и самодовербата. Се случува да имам лом во главата, па тоа го лекувам со промени, овојпат со фризура“ – рекла на почетокот Едита.
Атрактивната пејачка е во долга врска, а новинарите ги интересираше дали и понатаму сѐ е во ред на тој план.
„Сѐ е совршено на љубовен план“ – била кратка Едита, а на прашањето дали може да се случи наредната година да стапне на лудниот камен, таа низ смеа одговорила:
„Не, не уште… Не е толку совршено.“Убавата пејачка неодамна ја смени фризурата, па откри дали тоа значи дека раскинала со дечкото.
„Нема врска со тоа. Ништо посебно не

loading...