ЕДНА СЛИКА ОТКРИВА СЕ: Ова е вистината за бракот на Јелена Томашевиќ и Иван Босиљчиќ

Loading...

Еве доказ дека Јелена Томашевиќ и Иван Босиљчиќ не се разведуваат.Еве доказ дека Јелена Томашевиќ и Иван Босиљчиќ не се разведуваат. Напротив! Љубовта цвета, ма како цвета, пука на сите страни!
Како што можете самите да видите, таа е насмеана, може да се каже презадоволна, а тој вистински каваљер и внимателен сопруг.
Па има ли нешто подобро?
Погледнете на следната страна:

Еве доказ дека Јелена Томашевиќ и Иван Босиљчиќ не се разведуваат. Напротив! Љубовта цвета, ма како цвета, пука на сите страни!
Како што мо

loading...
Loading...