ЕДНАТА ИМА 45, А ДРУГАТА 20 ГОДИНИ: Можете ли да погодите која е мајката, а која ќерката?

Едната од нив е јапонска манекенка Masako Micutani која има 45 години, а другата е нејзината дваесет годишна ќерка.Едната од нив е јапонска манекенка Masako Micutani која има 45 години, а другата е нејзината дваесет годишна ќерка. И покрај разликата во годините тие изгледаат  како да се се сестри близначки.
Вие пробајте да погодите која од нив две е мајката, а која ќерката.
Ќе се изненадите – Одговорот и фотографијата се на следната страна:

 
Да ви помогнеме…Мајката е десно на сликата, но мора да признаете дека и понатаму изгледа како тинејџерка.Едната од нив е јапонска манекенка Masako Micutani која има 45 години, а другата е нејзината дваесет годишна ќерка. И покрај разликата во годините

Пронајдете не на следниве мрежи: