Едно момче во мобилниот на својата двојка пронајде чудни меморирани броеви…но на крај сепак откри се

Девојката мислела дека е многу мудра, но момчетето ја откри…Настанот доаѓа од Тузла…
Момчето во мобилниот на девојката пронашло чудно меморирани броеви како „електродистрибуција“ и „централно греење“… Се разбира станувало збор за неверство.
Се започнало кога биле излезени на кафе а таа морала да оди во тоалет, тој решил да го разгледа мобилниот…
Токму во тој момент заѕвонел и телефонот…

А на момчето му било чудно што и ѕвони електродистрибуција. А кога кренал од другата страна се јавил машки глас. Кој рекол дека е грешка но момчето не било многу уверено.
Па решил да ги отвори пораките и едноставно од напишаното се му станало јасно.
Секако веднаш и раскинал на девојката.
 Настанот доаѓа од Тузла…
Момчето во мобилниот на девојката пронашло чудно меморирани броеви како „електродистрибуција“ и &bdq

Пронајдете не на следниве мрежи: