Екрем: Жена ми ме претепа, а јас не се сеќавам на сексот!

Loading...

Јас и велам дека не се сеќавам, а таа не ми верува. Мене ми е тешко да се одбранам од жените, многу ме сакаат!Откако се појави информација дека Екрем снимил порно-филм со две девојки, на интернет се води полемика дали всушност сето тоа било замка… Додека луѓето се смеат на негова сметка, Екрем воопшто не е сигурен дека постои домашното-видео, но признава дека токму поради него бил претепан од страна на жена му.
-Јас не се сеќавам дека нешто такво направив. Можеби некој ме искористил. После 10 шишиња ракија не паметиш ништо!
Значи, постои можност некој да те снимал во текот на групен секс?
-Па, постои. За сега не се сеќавам, ќе се сетам кога ќе видам.
Повеќе на tzm.mkОткако се појави информација дека Екрем снимил порно-филм со две девојки, на интернет се води полемика дали всушност с

loading...
Loading...