Екрем и направи бебе на Кубанката со која глумеше во филм за возрасни!

Loading...

Кубанката која глумеше во порно филмот заедно со ѕвездата на реалното шоу, Екрем, најверојатно е бремена и очекува негово дете.Голема е веројатноста Екрем повторно да стане татко, а неговото дете да биде ни помалку ни повеќе туку од Кубанката со која заедно глумеа во порно филмот. 
Екрем во Америка има четири возрасни сина со својата сопруга, а ова може да биде неговото петто дете. 
Очигледно е дека Екрем не внимавал во текот на возбудливиот чин, па сега ќе си ги сноси последиците и повторно на возрасни години ќе менува пелени. 
Повеќе прочитајте на TZM.mkГолема е веројатноста Екрем повторно да стане татко, а неговото дете да биде ни помалку ни повеќе туку од Кубанката со која заедно глумеа во порно

loading...
Loading...