Ексклузивен материјал: Ацо Шопов ја рецитира „Очи“

Loading...

На Јутјуб е поставена ексклузивна снимка на која може да се слушне познатата песна „Очи”, од Ацо Шопов, кој самиот ја кажува.Таа е посветена на Вера Јоциќ и за првпат е објавена во списанието „Нов Ден“, бр. 1−2, 1946 година. 
Слушнете како Ацо Шопов ја рецитира оваа прекрасна песна. Таа е посветена на Вера Јоциќ и за првпат е објавена во списанието „Нов Ден“, бр. 1−2, 1946 година. 
Слушнете како А

loading...
Loading...