Ексклузивно: Концертот на Роби Вилијамс во Загреб

Роби Вилијамс го одржа својот концерт во Загреб и само уште еднаш го потврди епитетот ѕвезда.
Стадионот Максимир во Загреб беше претесен за

Пронајдете не на следниве мрежи: