Експлицитно видео: Го претепала силувачот на ќерка и сега треба кривично да одговара!

Една жена од Малезија, која го врзала и претепала човекот кој ја силувал нејзината 13-годишна ќерка, сега се соочува со обвинение поради напад.Мажот се здоби со тешки телесни повреди и пренесен е во болница. Ако властите го осудат за силување, тој повторно ќе биде претепан и ќе биде осуден на затворска казна.
Полицијата го прегледа видеото и вели дека се обидуваат да ја идентификуваат мајката и групата луѓе кои и помогнаа да го заврзе силувачот. Другиот силувач бил фатен од група луѓе и исто така бил претепан.
Малезискиот печат објави дека двајцата мажи повеќекратно го силувале девојчето. Додека полицијата трага по одмаздниците, мајката добива огромна поддршка на социјалните мрежи.
Мажот се здоби со тешки телесни повреди и пренесен е во болница. Ако властите го осудат за силување, тој повторно ќе биде претепан и ќе биде осуден

Пронајдете не на следниве мрежи: