Екстремната промена ја шокира и неа!

Loading...

Дијана со нова трансформација и со нов спот….После раскошната свадба во Монте Карло, Дијана Јанковиќ припрема нов сингл кој ќе шокира многумина. Таа од фина девојка ќе доживее трансформација во текот на соработувањето со Атеље Трага, бидејќи во самата песна се зборува како на својот сакан му подметнува проститутка, како би ја проверила неговата верност. Песната „Лесен дечко“, ќе биде голема промена за пејачката, најмногу во стилот на музиката, продукцијата и начинот на изведување на нумерата.
Текстот збори за тоа како го ставила на тест својот партнер и му испраќа девојка за да го „смува“. Кога ќе успее во тоа се му „фрла“во лице. Многу интересно е направена и навистина оваа промена и личи на пејачката во спотот, кој е режиран од Петар Пашиќ, изјави Дијана  за медиумите. Таа исто така напомена како никогаш не би го направила ова надвор од спотот, иако познава девојки кои се спремни на вакво нешто. После раскошната свадба во Монте Карло, Дијана Јанковиќ припрема нов сингл кој ќе шокира многумина. Таа од фина девојк

loading...
Loading...