Ел Шарави: Останувам во Милан, никаде не одам

Фудбалерот на италијанскиот калчолигаш Милан, Ел Шарави, за јавноста изјави дека останува во тимот на Милан, тој вели дека во ниту еден момент не размислувал да го напушти италијанскиот тим.Ел Шарави вели дека во ниту еден момент не ни помислил да си замине од екипата на Милан, тој изјави дека сето тоа што се шпекулира во јавноста се само измислици и големи шпекулации кои се неточни.
„Во ниеден момент не ни помислив да си заминам од Милан, јас сакам да останам во овој тим и да се докажувам“ изјави Ел Шарави.
Инаку, италијанскиот калчолигаш имаше понуда од богатиот руски тим Анжи вредна ни помалку ни повеќе туку цели 35 милиони евра, но Ел Шарави за богатата понуда не ни сакал да помислува.
„Многу пати кажав дека сакам да влезам во историјата на Милан, клубот за кого навивам, за мене овој тим е нешто посебно, не ни сакам да помислувам на заминување“ изјави Ел Шарави. Ел Шарави вели дека во ниту еден момент не ни помислил да си замине од екипата на Милан, тој изјави дека сето тоа што

Пронајдете не на следниве мрежи: