Елена е суперфиналист!

Loading...

Елена Ристеска и Бане Мојичевиќ се двајцата суперфиналисти од кој публиката за кратко ќе го избере победникот.По Ненад Окановиќ, кој се пласираше на петтата позиција, од игра излегоа и Јелена Гавриловиќ и малата Катарина Богичевиќ.
Елена и Бане се борат за победа, а победникот и кој ќе ја освои вредната награда во износ од 25.000 евра.
Според анкетите најмногу шанси за победа има Бане, единственото машко, но според она што го видовме досега ниту Елена не е за потценување.По Ненад Окановиќ, кој се пласираше на петтата позиција, од игра излегоа и Јелена Гавриловиќ и малата Катарина Богичевиќ.
Елена и Бане се б

loading...
Loading...