Емина и Карлеуша во љубов- Еве што си изјавија една за друга

Loading...

При престој во Турција, Карлеуша се сретнала со Емина, а потоа изјави дека таа е вистинска убавица и изгледа како еден од „Ангелите на Викторија Сикрет“.
 На тоа не остана рамнодушна ни Емина.
-Многу ми е драго дека Јелена ме пофалила, јас неа многу ја сакам и мислам дека е жена лавица. Семејна жена а сепак толку силна и секогаш се труди да изгледа најдобро што може. Којзнае колку и е тешко во одредени ситуации, но сепак сиве овие години се труди.Јас навистина ја сакам и мислам дека симпатиите се обострани- рекла Емина.
Таа додала дека Душко е попурален во Турција, но Карлеуша е многу интересна за медиумите.
-Тошиќ го сакаат, но кога ја видоа неа, се фасцинираа- рекла Емина и додала дека во Турција често за прашуваат за Карлеуша.На тоа не остана рамнодушна ни Емина.
-Многу ми е драго дека Јелена ме пофалила, јас неа многу ја сакам и мислам дека е жена лавица. Семејн

loading...