Емина Јаховиќ ја покажа мајка си!

Loading...

Емина Јаховиќ е позната по својата убавина, а дали ја наследила од својата мајка сега може и вие да процените.Таа на Инстаграм објави селфи фотографија со својата мајка Сенија.
Таа на Инстаграм објави селфи фотографија со својата мајка Сенија.

loading...