Емина најавува концерт во Македонија?

Loading...

Популарната пејачка Емина Јаховиќ, a воедно и една од членовите на жирито на престојниот Х Фактор, на својот Фејсбук профил објави и сподели една интересна информација за нејзините обожаватели од Македонија…Колку што можете да видите нејзините обожаватели со нетрпение чекаат да се одржи нејзиниот концерт. Дали тоа навистина ќе се реализира или не останува да почекаме…Колку што можете да видите нејзините обожаватели со нетрпение чекаат да се одржи нејзиниот концерт. Дали тоа навистина ќе се реализира или не остан

loading...
Loading...