Емина открива на Твитер: „Се води потера против мене!“

Loading...

Членот на жирито на Х фактор Емина Јаховиќ, на својот Твитер профил изјавила дека мисли дека се води некаква потера против неа… Таа напишала: „Се води некаква потера против мене“, хм… не ме чуди тоа, би се загрижила да не е тоа така!

 Таа напишала: „Се води некаква потера против мене“, хм… не ме чуди тоа, би се загрижила да не е тоа така!

 

loading...
Loading...