Емина самоуверена: „Најдобра сум, досега не изгубив ниту еден кандидат!“

Loading...

Во петтото лајф шоу на Икс Фактор, натпреварувањето го напуштија девојките од групата „4U“, чијшто ментор беше Кристина Ковач.Кристина изјави дека е тажна што што нејзината група го напушти натпреварувањето, со оглед на тоа што мисли дека девојките многу напредувале од почетокот до сега, што според неа неможе да се каже за кандидатот на Емина, Харис Чато.
„Сите знаат колку од почетокот го подржувам Харис и колку се трудам со искрени и прецизни коментари да направам да се покаже во вистинско светло во сите лајф емисии, но тоа сепак не се случува.Сепак сметам дека тоа не е по негова вина, туку на неговата менторка која не може да препознае што најдобро лежи на неговиот глас и во што е најдобар. Тоа сепак е една од најважните задачи на манторите“, рече Ковач.

По повод оваа изјава ПР-менаџерот на Емина Јаховиќ, изјави:
„Емина Јаховиќ многу професионално ја сфати улогата на член во жирито на Х-Фактор и ја покажа својата посветеност кон кандидатите.Таа ќе продолжи и понатаму максимално да работи со нив, за во наредните емисии момчињата бидат уште подобри. Морам да го истакнам и фактот дека таа досега нема изгубено ни еден кандидат, што уште еднаш докажува дека ова што го, прави го прави најдобро.“Кристина изјави дека е тажна што што нејзината група го напушти натпреварувањето, со оглед на тоа што мисли дека девојките многу напредувале од поч

loading...
Loading...