Емина: Се омажив на 17, се разведов на 18!

Loading...

Се омажив на 17, се разведов на 18!Познатиот пејач Жељко Јоксимовиќ кој воедно е и судија на шоуто Икс-Фактор, ќе одржи концерт во Истанбул, а на сето тоа “кума” е Емина Јаховиќ.
– Тој е многу добар човек и музичар и многу луѓе ги слушаат неговите песни тука уште од неговиот прв настап на Евровизија, вели Емина.
Јоксимовиќ пак, признава дека има малку трема за настапот во Турција.

 
– Прв пат настапувам и нервозен сум. Сепак, тоа е друга публика, вели тој.
Емина исто така се пожали и на приказните кои кружат за нејзиното минато. 
– Се омажив на 17, се разведов на 18. Ова е одвратна лага, вели пејачката.Познатиот пејач Жељко Јоксимовиќ кој воедно е и судија на шоуто Икс-Фактор, ќе одржи концерт во Истанбул, а на сето то

loading...
Loading...