Емина возвраќа на ударот!

Loading...

Откако Кристна распали по Емина- пејачката реши да  и одговори на Кристина!По дуелот во петтите елиминации на Икс-Фактор, каде се бореа групата 4U и Харис Чато, шоуто го напуштија четирите девојки, а менторката на Харис, Емина, смета дека нејзината колешка Кристина Ковач не била објективна во гласањето и коментарите.
– Мене ова ми е многу тажно. Најверојатно по ова ќе направат “Солзата на Кристина”, рече Ковач.
Сепак, како објективен ментор јас ќе гласам за Харис, рече Емина, и и возврати на својата колешка, најверојатно алудирајќи дека токму таа не била објективна.По дуелот во петтите елиминации на Икс-Фактор, каде се бореа групата 4U и Харис Чато, шоуто го напуштија четирите девојки, а менторката на Харис, Е

loading...
Loading...