Емина злопамтило: Повторно се огласи за Илма!

Loading...

Емина во  последно интервју се обидела да ги разјасни призчините за недоразбирањето со малата Илма.Емина изјави: Јас уште на почетокот бев против Илма да биде дел од Икс Фактор затоа што е премногу млада. Таа е дете, а Икс Фактор е сериозна работа…
Додава дека веќе разговарала со продукцијата и се обидела да ги убеди дека треба да се стави старосна граница.

 
Според Емина децата помлади од 16 години не треба да се натпреваруваат на Х фактор.
По завршувањето на музичкото шоу Х фактор продолжуваме со концерти и турнеи, а што да правиме со тие деца? Со закон им е забрането да одат!Емина изјави: Јас уште на почетокот бев против Илма да биде дел од Икс Фактор затоа што е премногу млада. Таа е дете, а Икс Фактор е сериозна

loading...
Loading...