Ервин е НАДАРЕН: Камерите на „Големиот брат“ му ја снимија машкоста!

Loading...

Веќе вториот ден по започнувањето на „Големиот брат“, падна вистинска акција. По малку алкохол, Ервин Мујаковиќ и Стефани Баниќ прилично се опуштија, па брзо завршија во кревет.Тие и не се обидувале да ги скријат страстите, па имале интимен однос.
По завршената „работа“, Ервин сакал на Стефани да ѝ го покаже половиот орган, па го поместил чаршафот и камерите успеале да го забележат моментот кога се покажа неговата машкост.
Нецензурираната фотографија може да ја погледнете на следниот ЛИНК.Тие и не се обидувале да ги скријат страстите, па имале интимен однос.
По завршената „работа“, Ервин сакал на Стефани да ѝ го п

loading...
Loading...