Есенски шопинг за амбиентален дом

Loading...

Традиционалната сезонска распродажба „End of Summer Sale“ на  производите од Coincasa и @Home, со цени намалени од 10 до 70 отсто започнува овој викенд. Од 19ти до 21ви септември од 10.00 до 20.00 часот, вратите на продажните салони ќе бидат отворени  за сите потрошувачи што сакат да внесат свежина, живост и колорит во својот дом во овој период  од годината.Под мотото „Есенски шопинг за амбиентален дом“ неверојатното намалување на цени ќе опфати голем избор на производи од асортиманот од претходните сезони, достапни во продажните салони  на двата бренда во Скопје и продажниот салон на Coincasa во Palma Mall, Тетово. Италијанскиот бренд Coincasa и @Home каде што можат да се најдат производи од познати европски компании  за декоративни елементи, најавуваат викенд исполнет со забава, изненадувања, но пред се  атрактивни цени на нивните уникатни елементи за уредување на домот.
Дизајнерите на декоративните елементи од Coincasa и @Home, за секој период од годината  нудат современи и врвни решенија што ги следат светските трендови во делот на внатрешното  и надворешно уредување на домот. Комбинациите од винтиџ, традиционален, рустикален,  модерен, елегантен и екскузивен стил ги прават поразлични овие производи од сите останати.  Посакувајќи ваквите декорации да бидат дел од сечиј дом и сечиј стил на живеење, компаниите ја продолжуваат традицијата и оваа година овозможувајќи им на купувачите уникатни производи по шокантно ниски цени.Под мотото „Есенски шопинг за амбиентален дом“ неверојатното намалување на цени ќе опфати голем избор на производи од асортиманот од пр

loading...
Loading...