Есмералда проговори: Дрогата ми го уништи животот!

Loading...

Летиција Калдерон сподели неколку интимни делови од нејзиниот живот. Имено, оваа девојка на сите ни е добро позната како Есмералда(главниот лик во истоимената серија).Притоа,  Летиција Калдерон во едно неодамна дадено интервју открила дека нејзиниот живот од бајките се претворил во пекол поради зависноста од наркотици.
“Бев млада, на врвот од својата кариера, имав многу пари и се ми беше достапно. Непромисленоста и лудоста за малку ќе ги платев со животот. Шмркав и кокаин, а во тоа ме вовлекоа долгогодишните пријатели”, открила Летиција. 

 
Есмералда решила да му стави крај на тој живот, односно да и се спротивстави на зависноста откако нејзината блиска пријателка буквално и починала на раце од предозираност.
“Среќна сум што тој кошмар е зад мене. Дрогата е зло кое што уништува животи, па токму и затоа не треба да се молчи за тоа, туку да треба да се информираат луѓето и да се предупредат на сите опасности од овој порок”, изјавила таа.
 
Притоа,  Летиција Калдерон во едн

loading...
Loading...