Ештон и Мила му дадоа необично име на синот…

Loading...

Холивудскиот пар Ештон Качер и Мила Кунис, му дадоа несекојдневно име на синот.Мила неодамна на свет донесе уште едно дете, син, на кој му дадоа име Димитри.
Првата ќеркичка ја крстија Вајат Изабел, а овој пат се одлучија за верзија од старо грчко име.
Очигледно дека имињата ги бирала мама. Инаку, Мила како дете живеела во Украина, а подоцна се преселила во САД. Нејзиното цело име е Милена.Мила неодамна на свет донесе уште едно дете, син, на кој му дадоа име Димитри.
Првата ќеркичка ја крстија Вајат Изабел, а овој пат се одлуч

loading...
Loading...