Ева Лонгорија: Конечно знам што сакам, повеќе не ми се потребни помладите момци

Loading...

Ѕвездата на серијата „Очајни домаќинки“ по разводот со кошаркарот Тони Паркер (31) излегувала со фудбалерот Марк Санчез (27), Едуардо Круз (28), брат на актерката Пенелопе и Ернесто Аргуел (34). „Сакав да се одмаздам на мојот поранешен сопруг и да им докажам на сите, а најмногу на себе, дека можам да го имам кој ќе посакам. Помладите момци беа мојот предизвик“, рекла Ева Лонгорија (38).

Ѕвездата на серијата „Очајни домаќинки“ по разводот со кошаркарот Тони Паркер (31) излегувала со фудбалерот Марк Санчез (27), Едуардо Круз (28), брат на актерката Пенелопе и Ернесто Аргуел (34).
Сега е, вели, конечно среќна со седум години постариот милионер Хозе Ентони Бастон (45). „Сакав да се одмаздам на мојот поранешен сопруг и да им докажам на сите, а најмногу на себе, дека можам да го имам кој ќе посакам. Помладите

loading...
Loading...