Еве ги знаците кои покажуваат дека има потреба од секс!

Овие знаци ќе ви помогнат да дознаете дали има недостаток од секс…- Хроничен умор
– Предвремено стареење
– Проблеми со кожата
– Непријателско однесување кон другите луѓе
– Слаба отпорност на болка
– Слаб имунитет
– Лоша меморија
– Незадоволство од својот изглед- Хроничен умор
– Предвремено стареење
– Проблеми со кожата
– Непријателско однесување кон другите луѓе

Пронајдете не на следниве мрежи: