Еве како Цеца ги прокоментирала приказните дека Аркан е жив!

Loading...

„Тоа го потресува целото семејство, сите негови деца“, рекла Цеца.Откако одредени медиуми пласирале информации дека Жељло Ражнатовиќ Аркан е наводно жив и дека на Кипар, Цеца Ражнатовиќ повеќе не можела да се воздржи и одговорила на сите скандалозни гласини.
Пејачката ги демантирала гласините за нејзиниот живот и нејзиното семејство кои се појавиле во одредени медиуми.
„Тоа го потресува целото семејство, сите негови деца. Не може човек да остане имун. Тие работи не се за играње. Не дај Боже никој да го почувствува тоа“, рекла Цеца.Откако одредени медиуми пласирале информации дека Жељло Ражнатовиќ Аркан е наводно жив и дека на Кипар, Цеца Ражнатовиќ повеќе не можела да се возд

loading...