Еве како да излечите ЗАБОБОЛКА за 1 секунда: Ќе ви помине ВЕДНАШ, а ќе ни бидете благодарни подоцна!

Loading...

Секој кој некогаш се соочил со забоболка знае дека тоа е најодвратно нешто. За разлика од болката во нозете или мигрена, забоболката влијае на нашиот живот: храна!Без оглед на вашата дентална хигиена, кога тогаш ќе ја искусите оваа болка. Сепак не грижете се бидејќи ние сме тука за да ви ја олесниме болката.
Не треба да ви кажуваме дека во случај на забоболка веднаш треба да посетите заболекар, но доколку во моментот немате таква можност, тогаш природните состојки стапуваат на сцена. Едноставно е, делува брзо и потребни ви се само две состојки.
1. Каранфилче во прав
2. Кокосово масло
Процедурата е едноставна: помешајте по половина лажичка од секоја состојка додека не се претвори во паста. Се што треба е да ставите од пастата (до 3 пати на ден) на забот и непцето кое ве боли. И готово. Болката ќе исчезне. Без оглед на вашата дентална хигиена, кога тогаш ќе ја искусите оваа болка. Сепак не грижете се бидејќи ние сме тука за да ви ја олесниме болката.

loading...