Еве како да откриете дали постои ХЕМИЈА помеѓу вас!

Доколку си во можност со некого да ја делиш тишината, тоа е знак дека меѓу вас има хемија. Само со личноста со која постои хемија саатите се чинат како минути и имаш чувство дека можеш со часови да молчиш или да разговараш засекогаш.
Ако не постои хемија, едноставно тоа не е тоа.
Но како да препознаете дали постои хемија? Одлучивме да ви ја поедноставиме работата и затоа ви откриваме неколку знаци.
1. Тишината може да биде пријатна
Сите ние сме воделе разговори кои во одреден момент преоѓаат во тишина, па често знаеме да испаничиме дека на личноста и е досадно во наше друштво. Но, можноста со некого да ја делите приајната тишина е знак дека постои хемија. Ти си среќна што си со него и знаеш дека чувството е обострано.

2. Постои разбирање
Кога ќе кажеш нешто за што повеќето нема да сфатат од прва, тој точно знае што сакаш да кажеш. И обратно.
3. Допири
Едноставно е: кога ќе те допре некој кој не ти се допаѓа, ти си целосно свесна за тоа и сакаш веднаш да престане. Но, кога ќе те допре некој со кој постои хемија.Ако не постои хемија, едноставно тоа не е тоа.
Но како да препознаете дали постои хемија? Одлучивме да ви ја поедноставиме работата и затоа

Пронајдете не на следниве мрежи: