Еве како изгледаат Тони и Део на карневалот во Вевчани

Loading...

Вчера, на Вевчанскиот карневал се одржуваше главното финале на маски, преку кои Вевчани како и секоја година ја покажаа својата смисла за хумор.Вака изгледаше маската на Тони и Део со „Верке монтажерке“.Вака изгледаше маската на Тони и Део со „Верке монтажерке“.

loading...
Loading...