Еве како Наташа Беквалац се забавува на Маурициус

Loading...

Пејачката  се наоѓа на маурициус каде ужива во природата со својата ќерка Хана.Покрај фотографијата со ќерката на плажа напишала „Girls just want to have fun“, а фотката собрала преку 6000 лајкови.

Пејачката неодамна престанала да пуши и се труди да се храни здраво, но  како  што  гледате на фотографиите, за неа не важи непишаното правило дека после откажувањето од цигари секогаш се добива по некое кило. И понатаму изгледа прекрасно.Покрај фотографијата со ќерката на плажа напишала „Girls just want to have fun“, а фотката собрала преку 6000 лајкови.

loading...
Loading...